Chelsea FC 2023/24 Tretji komplet

Chelsea FC 2023/24 Tretji komplet

Nova tretja oprema za Poceni Nogometni Dresi je poklon zgodovini kluba in drzna izjava za prihodnost. Dres, ki ga je oblikoval Nike, ima peno mint barvo, ki se zgleduje po dveh prejšnjih majicah Chelsea FC iz različnih obdobij.Prva je Eton Blue, ki jo je klub nosil v svoji uvodni sezoni 1905/06 in je izpeljana iz dirkaških barv takratnega predsednika kluba. Drugi je jade gostujoči dres iz sezone 1986/87, ki ga je izdelal sam klub in je postal priljubljen navijačem s svojo značilno barvo in slogom.Tretji komplet ekipe Chelsea FC 2023/24 združuje ti dve barvi s črno obrobo in volčje sivim vzorcem za ustvarjanje svežega in modernega videza, ki odraža dediščino in ambicije kluba. Komplet uporablja tudi tehnologijo Nike Dri-FIT ADV za zagotavljanje optimalnega udobja in zmogljivosti za igralce.Chelsea FC bo v nedeljo na tekmi Premier League proti Bournemouthu debitiral v svoji tretji opremi 23/24.
Otroški Nogometni dresi na svetovnem prvenstvu v ragbiju 2023 v Franciji nosi novo izdano opremo. Dresi, ki jih je oblikoval Macron, tehnični partner WRU od leta 2021, združujejo valižansko tradicijo s trajnostjo.Rdeči domači dres Wales Rugby World Cup 2023 ima bel polo ovratnik in bele manšete na rokavih. Besede "Pleidiol Wyf I'm Gwlad" (Zvest sem svoji državi) iz valižanske himne so vtisnjene pod ovratnikom in na straneh srajce. Gostujoči komplet Wales RWC 2023 je črn z rumenimi obrobami, vključno z rumenim polo ovratnikom in manšetami na rokavih. Na sprednji strani je vtisnjena zbledela rumena grafika križa svetega Davida, ki predstavlja zavetnika Walesa.Majice za ragbi Wales 2023/24 so izdelane iz ekološke tkanine, ki je v celoti pridobljena iz recikliranih plastičnih steklenic, kar dokazuje skupno zavezanost WRU in Macrona k trajnosti. Uporabljajo oblike, ki se prilegajo telesu, s tkanino Eco-Armevo in vložki Eco-Boditex za optimalno zračnost in vzdržljivost.
Logotipa svetovnega pokala v ragbiju in logotipa Macron sta izvezena v beli in rumeni barvi na prsih poleg emblema Nogometni dresi Chelsea. Na vratu je natisnjeno "Designed in Bologna", ki poudarja Macronov italijanski sedež, kjer so bili kompleti zasnovani.Novi dresi naj bi reprezentanci Walesa omogočili, da počasti nacionalni ponos in tradicijo na največjem odru ragbija v Franciji 2023.Prevladujoča mint barva pene, ki jo vidimo na majici, kratkih hlačah in nogavicah, črpa navdih iz dveh različnih obdobij v zgodovini kluba.Prvič, poklon je Eton Blue, ki so ga nosili prvi igralci Chelseaja. Ta izbira barve sega v zgodnja leta in je bila navdihnjena z dirkalnimi barvami predsednika kluba.Je svetlejši odtenek od bolj znanega modrega, po katerem je znan Chelsea, in čeprav je bil uporabljen samo dve sezoni (1905-07), je ta ikonični videz še vedno cenjen.


hx201314

43 Blog posts

Comments