Bruins hämtade upp underläge och vann straffläggning mot Stars

Boston Bruins hämtade upp ett sent underläge och besegrade Dallas Stars med 4-3 i en rafflande straffläggning på måndagskvällen i TD Garden. Charlie McAvoy gjorde det avgörande målet i den nionde omgången av straffläggningen, medan Jeremy Swayman gjorde 43 räddningar för att säkra segern för Boston.

Bruins hämtade upp ett tvåmålsunderläge i den tredje perioden och David Pastrnak kvitterade med bara 45 sekunder kvar av ordinarie matchtid toronto maple leafs tröja. Målet kom med Swayman uttagen för en extra anfallare och McAvoy hittade Pastrnak med en cross-ice passning för en one-timer som slog Stars målvakt Jake Oettinger.

Tidigare i matchen öppnade Jesper Boqvist målskyttet för Bruins i den första perioden, men Stars svarade med tre obesvarade mål från Wyatt Johnston nhl tröjor barn, Ryan Suter och Esa Lindell. Justin Brazeau gjorde också sitt första NHL-mål för Boston i den andra perioden.

Trots att Stars spelade i numerärt underläge på grund av en skada på Matt Duchene och saknade flera viktiga försvarare, pressade de Bruins till det yttersta. Oettinger stoppade sju av nio skott i straffläggningen, men McAvoys mål säkrade till slut segern för Boston.