Нещодавно я вирішила трохи оновити свій гардероб і зіштовхнулася з проблемою: наче речей повно, а поєднати їх між собою складно. Особливо коли треба виглядати охайно, але не надто офіційно — для щоденних справ, роботи, прогулянок. Спробувала знайти поради в інтернеті, але у кожного свої “базові речі”. У когось це сорочка і джинси, у когось — сукня і кардиган. Може, хтось уже проходив через це і знає, як правильно обрати базові речі, щоб не виглядати нудно, але й не витрачати купу грошей на тренди, які завтра зникнуть?
Я колись мала точно таку ж ситуацію — шафа повна, а вдягти нічого. Допомогло те, що я почала дивитися на речі не як на “моду”, а як на основу, яку можна міксувати. У бренд LU є класні варіанти базових речей у спокійних кольорах — топи, сукні, штани, які добре поєднуються між собою. Я собі взяла звідти кілька речей — прості, але якісні, і тепер легше створювати образи. Мені здається, головне — не гнатися за кількістю, а знайти ті речі, що справді личать саме тобі.
Я не дуже розбираюся у моді, але тема цікава. Мені здається, що зараз базовий гардероб — це не лише про одяг, а й про комфорт і впевненість у собі. Коли маєш кілька улюблених речей, у яких почуваєшся добре, то й день одразу легший. Головне, щоб усе було зручним і “твоїм”, а не просто тому, що так радять стилісти.