Forum

Nowa gazetka Lidla - jakie okazje czekają?

Started by ben bemer · 2 Replies
Posted: 15 w
Cześć wszystkim! Właśnie zajrzałem do nowej gazetki Lidla i zastanawiam się, jakie okazje warto wykorzystać. Ostatnio kupiłem świetne owoce i warzywa, które były w promocyjnej cenie, ale zawsze coś mi umyka. Może ktoś z was ma sprawdzone typy na produkty, które naprawdę się opłacają? Chętnie posłucham, co kupiliście i co było strzałem w dziesiątkę!
Share on my timeline

Ahdy Cormier Joined: 16 w

Hej! Ja z chęcią podzielę się swoimi odkryciami. Ostatnio w lidl gazetka trafiłem na super ofertę na różne nabiały i przyprawy. Sery były w bardzo dobrej cenie, a jogurty idealne do śniadania! Prawie zawsze sięgam po promocje na świeże warzywa, bo są naprawdę dobrej jakości. Można tam znaleźć fajne alternatywy, za które w innych sklepach zapłaciłbym dużo więcej. Zawsze sprawdzam gazetkę przed zakupami!

Jon Snow Joined: 47 w

Ciekawe, jak szybko zmieniają się oferty w supermarketach. Zauważyłem, że Lidl coraz częściej wprowadza promocje, które przyciągają uwagę klientów. Wiele osób dzieli się swoimi znaleziskami w sieci, co na pewno wpływa na decyzje zakupowe. Warto mieć na oku, co się dzieje, ponieważ czasem można trafić na prawdziwe perełki wśród produktów. Czasami zmiana asortymentu potrafi zaskoczyć!